Новият "Гладиатор" напредва с кастинга 06 януари, 2023

Планираното от сър Ридли Скот продължение на "Гладиатор" напредва с кастинга. 85-годишният режисьор работи по продължението на своя епос от 2000 г., в който Ръсел Кроу е в ролята на бившия римски генерал Максимус, търсещ отмъщение, след като е принуден да попадне в робство, а нов доклад показва, че шефовете на филма вече търсят актьори за главните роли. По-рано Скот потвърди, че сценарият е завършен, но се опитва да намери време в натоварения си график, за да реализира проекта.

Миналия месец се появиха съобщения, че новият филм ще проследи историята на Луций - племенник на героя на Хоакин Финикс, тиранина Комод, който беше спасен от Максимус в първия филм. Говори се, че Кони Нилсен, която изигра майката на Луций, ще се завърне заедно с Джимон Хунсу, който изигра Джуба - мъж, отвлечен от дома си от търговци на роби.

През 2021 г. Скот настоя, че продължението на "Гладиатор" ще бъде следващото в списъка му, веднага след като приключи работата по "Наполеон", в който Финикс е в ролята на френския военачалник Наполеон Бонапарт и който се очаква да излезе по-късно тази година.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини