"1899" на Netflix е спрян след само един сезон 03 януари, 2023

Научнофантастичният мистериозен сериал "1899" на Netflix е спрян след един сезон. Създателите на сериала съобщиха новината в Instagram. Премиерата на Netflix "1899" се състоя през ноември и получи като цяло положителни отзиви от критиката. Сериалът проследява група пътуваща през Атлантическия океан към Ню Йорк. Когато намират друг, привидно изоставен кораб, носещ се по течението на Атлантическия океан, нещата придобиват кошмарен обрат.

Като се има предвид колко успешен беше сериалът сред зрителите на Netflix, е малко изненадващо, че "1899" не продължава. Сериалът се задържа стабилно на 2-ро място в Топ 10 на англоезичните сериали на Netflix през първите 3 седмици след излизането си. Но макар че с отмяната на все повече сериали от стриймъра може да е изкушаващо да обвиним Netflix, възможно е този път не те да са тези, които са дали палец надолу.

Както съобщава Гьоте-институт, "1899" на Netflix е най-скъпият немски телевизионен сериал за всички времена. Макар че по-голямата част от бюджета на сериала (около 62 млн. долара) идва от стрийминга, той е частично финансиран и от Германския филмов фонд и Medienboard Berlin-Brandenburg.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини