Вижте колко време издържа Кейт Уинслет без да си поеме дъх 16 декември, 2022

Том Круз вече не е рекордьор на големия екран, когато става дума за екшън каскади. Холивудският актьор, който никога не използва услугите на каскадьор, е задминат от колежката си, носителката на „Оскар“ Кейт Уинслет. По време на снимките на продължението на "Аватар" Кейт е била под вода 7 минути - 30 секунди повече, отколкото екшън звездата Том Круз успя по време на снимките на "Мисията: Невъзможна". Преди това Том държеше рекорда за задържане на дъха си под вода за 6 минути и половина, който постигна на снимачната площадка на франчайза, но звездата от продължението на хитовия "Аватар" успя да го надмине. В продължението на научнофантастичния филм на Джеймс Камерън тя се превъплъщава в героинята Ронал.

„Докато бях във водата, си представях, че всеки момент на задържане на дъха е нещо като летва, вдигната малко по-високо от предишната. Преброявах ги наум, като се уверявах да не прекалявам, защото трябваше да внимавам“, каза тя пред „Entertainment Tonight“.

Разбира се, поради тежкия процес на задържане на дъха, тя преминала обучение на снимачната площадка, а до нея имало екип, готов да се втурне, ако нещо се обърка. На въпроса в телевизионното шоу какво я е накарало да реши да направи невероятното постижение, тя каза, че всичко е в нашите глави. Тя се е научила да успокоява ума си в моментите, когато тялото ѝ се е борило за дъх. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини