Мила Кунис и Дженифър Хъдсън сред достойните личности според "People" 02 декември, 2022

People“ обяви своята годишна оценка за „Личности на годината“ на списанието. Изданието отличи Куинта Брансън, Дженифър Хъдсън, Мила Кунис и Матю Макконъхи за „вдъхновяващата работа, която са свършили тази година“. В редакционна статия главният редактор на уважаваното списание Уенди Ноугъл пише: "Най-смелото нещо, което можем да направим? Да помогнем."

 

„Мислих много за това какво вдъхновява някого да предприеме действие, да дари своето време, пари и страст за кауза, да направи повече от това да пусне един туит или публикация в Instagram. Защото светът очевидно се нуждае от нашата помощ повече от всякога, а също и защото хората, които отличаваме в този брой, не се поколебаха да се възползват от момента. Те не попитаха защо „аз“, не чакаха разрешение и не се поколебаха заради съмнение в себе си. Те просто се хванаха за работа“, се казва в текста на главния редактор.

 

Тя публикува списък със знаменитости, които според нея заслужават титлата „Личност на годината“, като в него има един мъж и три жени. Актьорът Матю Макконъхи, актрисата Мила Кунис, носителката на „Еми“ Куинта Брансън и певицата и актриса Дженифър Хъдсън се откроиха с хуманитарната си дейност и безкористната си помощ за другите през последната година.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини