Камерън иска шести и седми "Аватар" 01 декември, 2022

Само няколко дни остават до премиерата на "Аватар: Пътят на водата". Филмът се появява повече от десетилетие след своя предшественик, а внушителният му производствен бюджет го поставя в несигурно положение - той трябва да се превърне в един от петте най-печеливши филма на всички времена, само за да излезе на нула. Дори и планираните трета, четвърта и пета част да не постигнат успеха на "Пътят на водата", режисьорът Джеймс Камерън разкри пред „The Hollywood Reporter“, че вече има идеи за шести и седми филм за Аватар. Камерън казва, че вече снима "Аватар 3" и дори части от четвъртия. 

Режисьорът твърдо вярва в пазара и признава, че ако суперскъпото му продължение не се представи в боксофиса, той ще приеме намека и ще прекрати начинанието си "Аватар". Това би означавало режисьорът да обърне гръб на един богат свят и история, за които е отдал повече от десетилетие от живота си.

"Аватар 2" се появява в различно време в историята на киното; боксофисът все още не се е възстановил напълно от последиците от пандемията, а ерата на стрийминга промени разпространението на филми по начин, с който първият "Аватар" не трябваше да се бори.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини