Вижте кога започва излъчването на сериала за Хари и Меган 23 ноември, 2022

След като обяви, че дългоочаквания документален сериал на Netflix за принц Хари и Меган Маркъл ще започне преди края на годината, Page Six вече обяви официална дата на премиерата.

Според изданието, сериалът ще бъде достъпен на стрийминг платформата на 8 декември. Все още обаче няма информация за заглавието на шоуто или рекламни изображения и трейлъри от Netflix. След безброй съобщения за разногласия между двойката и творческия екип се смяташе, че шоуто може да бъде отложено до 2023 г.

Източник разкри пред Page Six, че сериалът ще покаже „любовната история“ на бившата кралска двойка. Те също така разкриха, че шоуто първоначално се е наричало Chapters, но според съобщенията двойката е променила решението си и все още не е публикувано ново заглавие.

Беше съобщено също, че Хари и Меган първо са се обърнали към номинирания за Оскар режисьор Гарет Брадли, за да режисира техния сериал, но по-късно са го изоставили след някои проблеми.

„Гарет искаше Хари и Меган да снимат у дома и не им беше удобно да правят това“, казаха източници пред Page Six. „Собствената продуцентска компания на Хари и Меган засне възможно най-много кадри, преди Лиз Гарбъс да бъде наета.“

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини