Линдзи Лоън с първа роля от 10 години 15 ноември, 2022

Линдзи Лоън е една от най-големите детски звезди от края на 90-те до началото на 2000-та години на миналия век обаче личните проблеми на актрисата започват да засенчват кариерата ѝ и се стига дотам, че никой авторитетен човек в бранша не иска да работи с нея. За щастие 36-годишната звезда изглежда е на прага на завръщането си, като MovieWeb съобщава, че последният ѝ филм „Falling for Christmas“ в момента е номер едно в света в Netflix.

"Falling for Christmas" е първата голяма роля за Линдзи Лоън от повече от десетилетие насам, тъй като актрисата прекара години в незначителни роли в независими филми и множество участия в телевизионни риалити предавания. Премиерата на празничния филм в Netflix се състоя на 10 ноември, а според FlixPatrol - уебсайт, който проследява всички филмови и телевизионни заглавия, изкачващи се в класациите на няколко стрийминг платформи по света, "Falling for Christmas" е заел първото място в света в класацията на Netflix. Това е доста впечатляващо постижение за звездата, която си взе дълга почивка от актьорството, за да се съсредоточи върху откриването на нощни клубове в чужбина.

В новата романтична комедия на Netflix Линдзи Лоън се превъплъщава в образа на Сиера Белмонт - млада и наскоро сгодена наследница. В дните преди Коледа тя претърпява ски инцидент и е диагностицирана с амнезия. Малко след това тя се оказва под грижите на красив собственик на хижа и неговата дъщеря.

Линдзи Лоън е похвалена за завладяващата си енергия и естествен чар. В сайта за обобщаване на рецензии Rotten Tomatoes филмът има 55% рейтинг от рецензиите на 31 критици. Оценката на публиката е значително по-висока - 68% от над 100 оценки на зрители.

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини