Райън Рейнолдс ще участва в "Междузвездни войни" 10 ноември, 2022

Райън Рейнолдс води разговори с "Disney" за предстоящия филм от орбитата на "Междузвездни войни", режисиран от Шон Леви. Според източници на "Giant Freaking Robot" звездата от "Red Notice" може да се събере отново с Леви, с когото вече е работил по три филма и изглежда има доста солидни професионални отношения.

Редица проекти по "Междузвездни войни", ръководени от известни режисьори като Пати Дженкинс и Тайка Уайтити, изглежда са мъртви, а единствените филми в продукция в момента остават много тихи. От друга страна, един проект на Райън Рейнолдс за "Междузвездни войни" може да бъде точно това, което да предизвика вълнение у публиката.

Все повече изглежда, че "Lucasfilm" разчита на стрийминг платформата "Disney+" за разпространение на съдържание от "Междузвездни войни" под формата на телевизионни предавания. След като "Мандалорианецът" се превърна в огромен хит, студиото се впусна с пълна сила в "Книгата на Боба Фет", "Bad Batch", "Ahsoka", "Skeleton Crew", "The Acolyte" и несъмнено още много други, по които се работи в момента.

Сравнително ниският боксофис на "Възходът на Скайуокър" изглежда са стреснали "Lucasfilm" относно филмите за "Междузвездни войни", което е причина за засилената доминация на стрийминг предаванията. На този етап от кариерата си Райън Рейнолдс не е особено известен с телевизионни сериали, но е известен с мащабни, изключително успешни филми. Ако Райън Рейнолдс е ухажван да се присъедини към "Междузвездни войни", малко вероятно е той да се включи в нещо друго, освен във високопрофилен филм.

Райън Рейнолдс сигурно ще получи още по-добра оферта от това, че неговият приятел Шон Леви се съобщава, че разработва филм за "Междузвездни войни". Двамата вече са работили заедно по екшън комедията за видеоигри "Free Guy" и филма на Netflix "The Adam Project", а в момента се подготвя предстоящият "Deadpool 3".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини