Шакира и Пике постигнаха споразумение за попечителство 09 ноември, 2022

Шакира и Жерар Пике постигнаха споразумение за попечителството над двамата си сина. Певицата и вече пенсионираната испанска футболна звезда обявиха през юни, че се разделят след 11 години заедно.

След като прекараха месеци в уреждане на споразумение за попечителство над двамата си сина - Милан, на девет години, и Саша, на седем години - те постигнаха споразумение.

Бившата двойка споделиха в изявление до множество издания като People и TMZ, че са стигнали до решение:
 

„Подписахме споразумение за попечителство. Нашата единствена цел е да осигурим на нашите деца най-голяма сигурност и защита и да се надяваме, че те могат да продължат живота си в безопасна и спокойна среда. Оценяваме, че тяхната поверителност ще бъде спазена.“

Шакира възнамерява да напусне Барселона, Испания, където живее от осем години, и да се премести в Маями, Флорида със синовете си, за да бъде със семейството си. Не е известно дали Жерар ще остане в Барселона, след като се оттегли от футбола миналата седмица.

45-годишната Шакира и 35-годишният Жерар се запознаха на снимачната площадка на нейния музикален видеоклип за “Waka Waka (This Time for Africa)” и започнаха да излизат през 2011.

Обявявайки раздялата си през юни, те казаха в съвместно изявление:

 „Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Молим за поверителност в този момент за благополучието на нашите деца, които са наш максимален приоритет. Благодарим ви предварително за вашето разбиране и уважение."

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини