Вижте датата на есенното събите на Apple 09 септември, 2020

Apple най-сетне обявиха дата за есенното си събитие и тя е съвсем скоро! Става въпрос за 15 септември около 21 вечерта българско време. Очакванията са със сигурност да бъде представен новия Apple Watch и iPad.

Това може да възвести и пристигането на iPhone 12, който най-накрая ще поддържа 5G технология. Това, разбира се, щеше да бъде годината, в която 5G спомогна за спирането на забавянето на продажбите на смартфони - но както практически всеки друг аспект от живота ни, COVID наруши сериозно тези планове. Пандемията също поставя под въпрос дали компанията ще бъде готова да обяви новия телефон навреме, или ще се наложи да се проведе още едно виртуално събитие.

Пандемията също сериозно затрудни веригата на доставки за много индустрии. През юли компанията призна, че iPhone 12 ще бъде наличен „няколко седмици по-късно“. Това беше доста безпрецедентен ход за компанията, но и времената са безпрецедентни.

Apple Watch продължава да се продава доста добре. Повечето от слуховете продължават да се съсредоточават върху мониторинга на здравето, включително добавяне на пулсов оксиметър и нива на кислород в кръвта. Също ключов е увеличеният живот на батерията - необходимо допълнение, като се има предвид последната версия на watchOS.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини