Том Брейди и Жизел Бюндхен сложиха край на звездния си брак 29 октомври, 2022

Бразилският топмодел Жизел Бюндхен и звездата на американския футбол Том Брейди официално сложиха край на брака си, предадоха световните агенции.

Двамата оповестиха развода си с публикации в профилите си в Инстаграм и заявиха, че "приятелски" са стигнали до това решение. 

Том написа в Instagram: "През последните дни съпругата ми и аз финализирахме развода си след 13 години брак. Стигнахме до това решение по взаимно съгласие и с благодарност за времето, което прекарахме заедно. Благословени сме с красиви и прекрасни деца, които ще продължат да бъдат център на нашия свят във всяко едно отношение. Ще продължим да работим заедно като родители, за да гарантираме, че те винаги ще получават любовта и вниманието, които заслужават".

Междувременно Жизел написа в свое изявление: "Решението за прекратяване на брака никога не е лесно, но ние се разделихме и макар че, разбира се, е трудно да се премине през подобно нещо, се чувствам благословена за времето, което имахме заедно, и желая само най-доброто за Том". 

Бракът им продължи 13 години. Те имат две деца - син, Бенджамин, който е роден през 2009 г., и дъщеря, Вивиан, родена през 2012 г. Том Брейди има още един син - Джон (15 г.) от предишна връзка с актриса.

45-годишният куотърбек е най-успешният играч в историята на Националната футболна лига (НФЛ) на САЩ. Той е седемкратен шампион и лидер по брой победи, пасове, подадени ярдове и подавания за тъчдаун.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини