Били Ейлиш не правела депресираща музика 28 октомври, 2022

Били Ейлиш е известна с мрачния си поглед върху музиката, но певицата не го вижда по този начин. Всъщност тя смята, че е „странно“ хората да смятат музиката й за „депресираща“, когато се появява за първи път. 20-годишната разказа за началото на кариерата си в ново интервю.

„Беше ми толкова странно, когато се появих за първи път и това, което всички казаха, беше „музиката на Били Ейлиш е толкова депресираща, толкова е тъжна и е твърде мрачна“. Попитах: „Какво говорите? Слушали ли сте The Beatles и Lana Del Rey?“, спомня си тя. „Беше толкова изненадващо за мен, че хората смятат, че всичко, което създавам, е тъмно. Искам да кажа, че е истинско.“

Ейлиш планира да завърши годината с три концерта в родния град в Лос Анджелис на 13, 15 и 16 декември. За съжаление, нейният по-голям брат и сътрудник FINNEAS наскоро разкри, че се възстановява, след като счупи ключицата си при инцидент с велосипед. Той се надява да може да участва по време на специалните шоута и е благодарен, че не се е наранил повече.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини