Cardi B разочарована от Мадона 24 октомври, 2022

Cardi B изрази разочарование от Мадона, след като поп иконата я спомена в скорошно Instagram Story. В публикацията Мадона разсъждава върху въздействието на нейната изключително противоречива книга от 1992 г., наречена „Секс“. Книгата съдържа снимки от студиото на Стивън Мейзъл и Фабиен Барон, които показват Мадона и модели, участващи в симулации на сексуални действия, включително садомазохизъм.

"Преди 30 години публикувах книга, наречена S.E.X. в допълнение към снимките ми, на които съм изпечена, имаше снимки на мъже, целуващи мъже, жени, целуващи жени и аз, целуваща всички", написа тя на черен екран. „Аз също писах за моите сексуални фантазии и споделих гледната си точка за сексуалността по ироничен начин.“

мадона

Снимка от Instagram Story

Мадона продължи да описва как медиите се отнасяха към нея след излизането на книгата. „Прекарах следващите няколко години в интервюта от тесногръди хора, които се опитваха да ме засрамят, че съм се овластила като Жена. Бях наричана вещица, еретик и дявол.“

Привидно представяйки себе си като мъченик, Мадона добави:

„Сега Cardi B може да пее за своя WAP. Ким Кардашиян може да краси корицата на всяко списание с голото си д--е и Майли Сайръс може да се качи на стеноразбивач. Добре дошли ку-ки“, с клоунско емотиконче, подчертаващо изказването.

Cardi B, фен и ценител на приноса на Мадона към поп културата, се почувства разочарована от споменаването й в публикация с емотикон на клоун.

„Буквално отдадох почит на тази жена толкова много пъти… тя може да изкаже мнението си, без да поставя клоунски емотикони“, каза рапърката в Twitter.

За щастие Cardi B съобщи на феновете актуална информация на следващия ден, като каза, че тя и Мадона са разговаряли и са в добри отношения. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини