Shakira се бори за сърцето си в нов клип 20 октомври, 2022

Shakira, която по-рано тази година се раздели с половинката си Gerard Piqué, се опитва да предпази сърцето си в клипа към новия ѝ сингъл с Ozuna “Monotonía”. 

Във видеото депресираната колумбийска певица пазарува в супермаркет, когато вижда бившия си, в чиято роля влиза колегата ѝ от Пуерто Рико. В този момент сърцето ѝ е буквално изтръгнато от гърдите и тя прави всичко възможно да го запази, дори когато хората го стъпкват на улицата. Накрая тя заключва все още туптящият орган в сейф.

Изпълнителката от няколко дни намекваше за парчето, като пускаше клипчета, в които пее акапела части от текста, включително “No fue culpa tuya/Ni tampoco mía/Fue culpa de la monotonía.” (“Вината не беше нито твоя, нито моя, вината беше на монотонността”)

През септември в интервю за сп. Elle Shakira говори за раздялата си с футболиста, който беше обвинен, че е изневерил на звездата:

“Запазих мълчание и се опитвах да осмисля нещата. Трудно е да говоря за това, особено докато още го преживявам, но също и защото съм публична личност и нашата раздяла не е обикновена раздяла. Така че ми е трудно, не само на мен, но и на децата ми. Невероятно трудно. Папараците лагеруват пред дома ми 24 часа, 7 дни в седмицата”.

Shakira обаче намира утеха в работата си:

“В този момент от живота ми, който ми се струва като един от най-тежките, най-мрачните, които съм преживявала, музиката ми носи светлина”. И добавя във връзка с текста на предишния ѝ сингъл “Te Felicito” с Rauw Alejandro: “Всичко, през което преминавам, е отразено в текстовете, които пиша… когато ръкавицата пасне, просто се случва”. 

Певита разкри също, че има готова музика за албум, която е на испански и английски, а творческият процес усеща като терапия:

“Много се вълнувам за това… целият процес има много благотворен ефект върху мен. Терапевтичен ефект. Мислех си, че съм приключила с албума. Но всеки пък, когато вляза в студиото, за да запиша някоя фраза или нещо друго, за да миксирам песен, която е готова за издаване, се стига дотам, че създавам и нова музика, защото се чувствам много креативна в момента, и мисля че това е страхотен начин да си обясня нещата, които ми се случват”.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини