Анджелина Джоли твърди, че Брад Пит се държал агресивно с нея 05 октомври, 2022

Анджелина Джоли разкри детайли за предполагаемото агресивно поведение на бившия си съпруг Брад Пит по време на съдебното дело. В подаденото до съда в Лос Анджелис заявление се твърди, че Пит се е опитал да постави условие Джоли да продаде дела си във винарната със споразумение за неразкриване на информация, което би ѝ забранило да обсъжда публично "физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им".

В жалбата на Джоли се описва епизод по време на полет с частен самолет през септември 2016 г. до Франция, при който се твърди, че Пит "хванал Джоли за главата и я разтърсил", след което я "блъснал в стената на банята". Пит също така "душил с ръце едно от децата и ударил друго в лицето", се твърди в жалбата.

В подадената жалба се развиват насрещни искове срещу Пит по делото, което той заведе срещу Джоли и бившата ѝ компания през февруари. Пит твърди, че продажбата от Джоли през септември 2021 г. на дела ѝ във винарната Chateau Miraval на международна компания за напитки е била незаконна, тъй като двойката се е съгласила, че никога няма да продава дяловете си без съгласието на другия.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини