Слух прати Тейлър Суифт на Super Bowl 24 септември, 2022

Феновете на Тейлър Суифт накараха всички да разсъждават върху една от новите си теории. Всичко започна, когато Националната футболна лига (NFL) обяви Apple Music за нов спонсор на шоуто на полувремето на Super Bowl, след като се раздели с Pepsi.

Въпреки че съобщението им беше много ясно и не споменаваше никакви потенциални изпълнители за предстоящия Super Bowl LVII, един малък детайл според съобщенията е накарал преданите фенове на Тейлър Суифт да запалят интернет.

NFL пусна новината в полунощ в петък и спортните новинарски издания обърнаха внимание.  Barstool Sports прогнозира, че Суфт ще бъде следващото голямо име, което ще излезе на сцената на полувремето.

Въпреки че не е необичайно за музикални изпълнители да издават проектите си в полунощ, малко е странно за новини за корпоративните спонсори ще бъдат пуснати в полунощ. Освен това, предстоящият албум на Суифт се казва Midnights и тя пуска нова информация за изданието в полунощ.

За съжаление балонът се спука, когато  TMZ се свърза с източници от НФЛ, които казаха, че Суифт няма да участва на тазгодишния Super Bowl в Аризона.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини