Задава се анимационен "Карибски пирати" 23 септември, 2022

Поредицата "Карибски пирати" се възражда като анимационен сериал за Disney+. Според доказани източници на „Giant Freakin Robot“, в момента се работи по анимационен сериал "Карибски пирати", който потенциално може да се превърне в първото ново заглавие на франчайза след "Отмъщението на Салазар" от 2017 г. 

Изборът на анимационен път може да позволи на Disney да избегне Джони Деп.

Макар че "Карибски пирати" първоначално беше представен като средство за изстрелване на кариерата на Орландо Блум и Кийра Найтли, бързо стана ясно, че капитан Джак Спароу на Джони Деп е звездата на поредицата. 

В съчетание с коментарите на Джони Деп, че никога повече няма да работи за Disney, бъдещето на "Карибски пирати" се клати между слуховете за участието на Марго Роби в спин-оф или за ухажването на Дуейн Джонсън за главна роля. 

Една анимационна поредица "Карибски пирати" би позволила на Disney да превъплъти капитан Джак Спароу, без непременно да си навлече гнева на феновете, по същия начин, по който поредицата на Marvel "Какво би станало, ако...?" избра Мик Уингърт за глас на Тони Старк, вместо вероятно много по-скъпия Робърт Дауни младши.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини