Адам Лавин отрече да е изневерявал на жена си 21 септември, 2022

Адам Лавин отрече да е изневерявал на съпругата си Беати Принслу с инфлуенсърка в социалните мрежи.

Миналия уикенд Съмнър Стро сподели в TikTok, че е имала връзка с фронтмена на Maroon 5 в миналото, когато е била „млада и наивна“.

Тя също така твърди, че Адам наскоро ѝ е изпратил съобщение и я е попитал дали може да използва името Съмнър, ако той и Беати имат син.

Във вторник Адам излезе с изявление през TMZ, в което настоя, че не е имал физическа връзка със Съмнър, но призна, че е прекрачил границата. 

„Не съм имал афера, въпреки това прекрачих границата по време на тежък период в живота ми. На моменти беше неуместно. Обърнах внимание на това и предприех стъпки, за да поправя това.“

Адам и Беати, които сключиха брак през 2014 г., потвърдиха миналата седмица, че очакват третото си дете заедно. Двойката вече има две дъщери.

 „Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкова наивен и достатъчно глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога повече няма да го направя. Поемам пълна отговорност. Ще го преживеем и ще минем през това заедно.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини