Риана чисти в ресторант 05 септември, 2022

Риана останала, за да помогне на персонала на ресторант да почисти след нейна момичешка вечер там, твърди Page Six. Основателката на Fenty Beauty вечеряла в ресторант със звезда Мишлен, наречен Caviar Russe, в четвъртък вечерта с група приятелки. те помолили персонала да оставят ресторанта отворен по-дълго.

Източник каза, че певицата е била "видяна да помага на сервитьора да почисти и да бутне бар-столовете обратно на мястото им." Съобщава се, че тя е пристигнала в ресторанта с шест приятелки и те са се наслаждавали на хайвер, шампанско и сашими хапки до 2 часа сутринта.

Още през юли беше разкрито, че Риана има линия Fenty Hair в процес на разработка. Billboard съобщи, че компанията на Риана Roraj Trade, LLC е подала две заявления за Fenty Hair в Службата за патенти и търговски марки на САЩ. Документите разкриват, че новите продукти за коса ще включват ленти за коса, панделки, щипки за коса, перуки, маши, фиби, четки, гребени и много други. Fenty Hair ще бъде следващото допълнение към марката Fenty на певицата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини