Бритни Спиърс пусна първата си нова музика от години 26 август, 2022

Бритни Спиърс пусна първата си нова музика, откакто беше освободена от опеката на баща си. Hold Me Closer - дует със сър Елтън Джон - се появи в сайтовете за стрийминг в петък, отбелязвайки завръщането на Спиърс към музиката след шестгодишно прекъсване.

"Адски готино е, че пея с един от най-класическите музиканти на нашето време", каза тя преди излизането на песента.

Песента обединява три от класическите хитове на сър Елтън - Tiny Dancer, The One и Don't Go Breaking My Heart чрез свеж летен клубен ритъм.

Спиърс и сър Елтън пеят в синхрон през цялото време, като гласовете им са пропити с ехо, поради което е трудно да се прецени доколко се е променил гласът на Спиърс, откакто я чухме за последен път.

В звуково отношение Hold Me Closer е направена по подобие на Cold Heart, дует на сър Елтън Джон с Dua Lipa, който миналата година стана световен хит. Тази формула помогна за представянето на хитовете на сър Елтън на по-младото поколение.

"Абсолютно съм развълнуван, че имах възможността да работя с Бритни Спиърс", каза звездата. "Тя наистина е икона, една от най-големите поп звезди за всички времена и звучи невероятно в този запис", каза музикантът.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини