Тейлър Суифт може да стигне и до Оскар 13 август, 2022

Тейлър Суифт скоро може да добави новa награда към вече огромната си колекция. Нейният филмов дебют – All Too Well: The Short Film – отговаря на условията за разглеждане на Оскар за 2023 г., според The ​​Hollywood Reporter. 14-минутният късометражен филм се класира в категорията за късометражни филми на живо, област, в която големи звезди като Коби Брайънт и Риз Ахмед са печелили желани трофеи. В момента Суифт работи с водеща консултантска фирма, за да ръководи кампанията за номиниране, съобщава новинарското издание.

Певицата написа и режисира късометражния филм, който беше съчетан с издаването на "All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version)". Беше прожектиран на AMC Lincoln Square за една седмица миналия ноември, в рамките на прозореца за категорията за късометражни филми на живо за Оскар.

All Too Well: The Short Film, с участието на Дилън О'Брайън и Сади Синк, също е кандидат за видео на годината и най-добър видеоклип на MTV VMA, което е насрочено за 28 август.

В категорията за късометражни филми на живо ще разпознаете някои имена: We Cry Together на Кендрик Ламар също е кандидат за Оскар заедно с 38 at the Garden на звездата от Никс Джеръми Лин.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини