Ан Хечи почина 13 август, 2022

Ан Хечи почина, след като животоподдържащата й система беше изключена седмица след ужасяващата й автомобилна катастрофа. Смъртта й бе оповестена от нейната приятелка Нанси Дейвис, която публикува пост в своя Instagram, съобщи The Mirror.

53-годишната актриса беше официално обявена в мозъчна смърт, след като нейният Mini Cooper се разби в двуетажна къща и беше обхванат от пламъци на 5 август в квартал Мар Виста в Лос Анджелис. Ан претърпя увреждане на белите дробове, изгаряния и тежка аноксична мозъчна травма, причинена от продължителна липса на кислород в мозъка. Тя остана в критично състояние в кома в Grossman Burn Center в болница West Hills, като семейството й обяви една седмица след катастрофата, че е държана на животоподдържащи апарати, за да се види дали органите й са жизнеспособни, за да бъдат дарени.

Разследванията на полицията в Лос Анджелис установиха, че Ан има наркотици в тялото си, когато взеха проби след катастрофата. Говорителят на полицията в Лос Анджелис Матю Круз потвърди, че катастрофата се разследва като престъпление при шофиране под влияние НА ДРОГТА. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини