Кание Уест ревнувал от Ники Минаж 20 юли, 2022

Феновете на Кание Уест помнят твърде добре колко близък беше той с бившата си приятелка Амбър Роуз. Повече от десетилетие след като се разделиха, бившата му разкри как Йе наистина се е почувствал за участието на Ники Минаж в хитовата му песен „Monster“.

Във вторник, 19 юли, Ван Латан пусна тийзъра за най-новия епизод от неговия подкаст Higher Learning с участието на Амбър Роуз. По време на разговора им Роуз обсъди миналия си опит като A&R за всички свои бивши гаджета като Wiz Khalifa и 21 Savage. Тогава тя разкри, че тя е тази, която накара Ники Минаж да се появи в неговия сингъл от My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

„Аз исках Ники да участва в „Monster““, каза Роуз. Тогава той не знаеше кой е Ники. Накарах я да отиде в студиото, а тя чу песента и след това се върна на следващия ден с куплета."

След като Lathan спомена, че Ye почти я е махнал от песента, Rose отговори: „Защото беше твърде добра. Той ми каза това същия ден. Уби ме със собствената ми песен.'"

Историята на Роуз съвпада с версията на Ники Минаж. Още през 2017 г. Minaj се появи в Instagram и сподели, че Ye е обсъждал идеята за премахване на песента от албума.

„Кание ми се обади, за да ми каже, че Джей е сложил куплет в тази песен и че все още решава дали да го включи в албума си. Хаха“, написа тогава Минаж. „Беше едночасов разговор, в който се опитах да го убедя да остави песента. Той чувстваше, че този стих ще бъде темата за албума. Казах: ТИ СИ KANYE WEST!!!!”

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини