Ариана Гранде тормозена от обсесивен фен 29 юни, 2022

Ариана Гранде може и да отпразнува 29-ия си рожден ден по готин начин онлайн, но няма нищо готино в случилото се с певицата на 26 юни. Както съобщава TMZ, преследвачът на Гранде, Аарън Браун, нахлу в къщата й в Монтесито, Калифорния. За щастие Гранде не била вкъщи и системата за сигурност извикала полицията, която арестувала Браун.

Това не е първият път, когато вманиаченият фен се опитва да се доближи до поп звездата. Миналия септември той спря до дома й в Лос Анджелис и заплаши охраната с ловджийски нож, крещейки „По дяволите, ще убия теб и нея“. Браун беше арестуван за отправяне на криминални заплахи и съдия постанови ограничителна заповед, забраняваща да се приближава до Гранде.

„Страхувам се за моята безопасност и сигурността на семейството ми. Страхувам се, че при липса на ограничителна заповед, г-н Браун ще продължи да идва в дома ми и да се опитва да нарани физически или да убие мен или членове на семейството ми“, каза Гранде.

Браун е обвинен във влизане с взлом, повреждане на телефонна линия, съпротива при арест и неуважение към съда. В момента той е в ареста и не се призна за виновен по повдигнатото обвинение

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини