Остин Бътлър пее сам в "Елвис" 13 юни, 2022

Внучката на Елвис Пресли Райли Киоу даде поглед зад кулисите на ролята на Остин Бътлър като Краля в предстоящия филм, "Елвис". Близо 3-минутното видео, публикувано в Instagram, показва тестови кадри от предпродукционната подготовка на Бътлър, който пее в синхрон с дебютния сингъл на Елвис, "That's All Right", издаден през 1954 г.

Киоу споделя интересен факт за филма: „Една от най-забележителните за мен части за @elvismovie, която хората може да не знаят е, че @austinbutler сам пее всички ранни вокали на Елвис“, каза тя. Актрисата добави: „@bazluhrmann сподели този клип днес от ранен екранен тест на Остин, който исках да публикувам повторно, защото това, което той успя да направи, е толкова красиво.“

Бътлър разкри за ролята си в предстоящия филм в интервю за GQ. Той сподели, че е бил напълно потопен в ролята си, което е допринесло за неговата временна хоспитализация, когато снимките приключили. „Можете да загубите връзка с това кой сте всъщност“, каза Бътлър относно влизането в ролята на Елвис. "Елвис" получи световна премиера на филмовия фестивал в Кан миналия месец. Той ще бъде в кината от 24 юни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Riley Keough (@rileykeough)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини