Крис Мартин иска да стане звезда на Бродуей 05 юни, 2022

Крис Мартин иска да стане звезда на Бродуей.

45-годишният певец вече е заявявал, че групата му „Колдплей“ ще спре да записва през 2025 г., и е насочил поглед към следващата си кариера, като мечтае да се снима в сценична версия на "Мери Попинз" на Дисни.

„Имам една далечна мечта - да участвам в "Мери Попинз" на Бродуей или нещо подобно, но това е много далеч“, сподели Крис Мартин.

Изпълнителят на хита „Yellow“ преди това е имал епизодични роли в „Модерно семейство“ и „Curb Your Enthusiasm“, но признава, че в момента не е много добър актьор, така че са необходими някои уроци.

„Модерно семейство“ беше любимият сериал на дъщеря ми по онова време и ние се сближихме покрай него. А "Curb Your Enthusiasm" си е "Curb Your Enthusiasm", така че как бих могъл да откажа на това. Не съм актьор, явно съм добър за една-две епизодични роли тук и там“, каза Крис Мартин.

Едно от нещата, в които той не е добър, е кулинарното изкуство. През декември Крис призна, че „не е голям готвач“, твърдейки, че последните няколко пъти, когато се е опитвал да сготви нещо, се е наложило да извика спешна помощ.

„Не съм добър готвач. През последните 10 години съм готвил два пъти и двата пъти е идвала пожарната. Така пожарната служба в Северен Лондон ме спаси на два пъти. Втория път дойдоха и казаха: „Пак ли готвите?“, разкри певецът.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини