Avril Lavigne издаде нова версия на “Breakaway” 04 юни, 2022

Avril Lavigne празнува 20 години от излизането на дебютния си албум “Let Go”. В деня на годишнината тя пусна и специална версия на записа с шест бонус парчета. 

Една от допълнителните песни е нова версия на “Breakaway” - композиция,  която Avril написала за “Let Go”, но в крайна сметка изоставила, а по-късно дала на Kelly Clarkson, чието изпълнение се превърна в хит през 2004 г. Поп-пънк звездата е използвала за своя запис оригиналния текст на “Breakaway”, в който пее за детството си в Канада.  

Останалият бонус материал е от по-малко известни песни и редки изпълнения, направени по време на звукозаписните сесии за “Let Go”. Сред тях са “Why” — включена в изданието на дебютния сингъл на Lavigne “Complicated” — и “Get Over It”, която пък е била издадена заедно със “Sk8er Boi”, а сега за първи път се появява и в стрийминг платформа. Добавени са и “Make Up”, “Falling Down” и “I Don’t Give”, като последните две са били част от саундтраковете съответно на филмите “Сватбен сезон” и “Американски пай 3: Сватбата”.

През февруари Lavigne издаде седмия си албум “Love Sux”, продуциран от Travis Barker и годеника на поп-пънк иконата Mod Sun. В създаването му е участвал и Machine Gun Kelly. По-късно този месец той стартира голямо турне в Северна Америка и Lavigne ще бъде сред специалните музикални гости за концертите му.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини