Jonas Brothers ще имат нов албум 27 май, 2022

Новата музика на Jonas Brothers е на хоризонта! Ник Джонас разкри новината по време на скорошно участие в Шоуто на Кели Кларксън.

„Обикновено сме много загадъчни“, отговори той, след като Кларксън го помоли да каже нещо за нов албум. „Имам чувството, че това е наистина глупаво. Не знам защо правим това." Той продължи: „Със сигурност работим върху нова музика. Мога да ви кажа, че се радвам много на това, което правим. Това е основно еволюция на звука по начин, който смятам, че е наистина естествен за нас и се чувства като страхотна следваща стъпка." Певeцът също обяви сътрудничеството с други изпълнители: „Работим с някои хора, с които винаги сме искали да работим. Нямам търпение всички да чуят."

На друго място в интервюто Ник обсъжда признателността си към феновете и вълнението си от предстоящото участие в Лас Вегас. „Намираме се в сезон от нашия живот и кариера, в който наистина сме фокусирани върху намирането на начини да покажем на нашите невероятни фенове на сега 17, 18 години колко много оценяваме тяхната подкрепа“, каза той на Кларксън.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини