Нови смешки на "Деп срещу Хърд" 25 май, 2022

1Интересен момент по време на процеса за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд остави много хора да гледат объркано, включително и Джони.

 

ЦИТАТ ЦИТАТ...

Моментът настъпи, когато психологът д-р Дейвид Спигъл беше извикан като експерт-свидетел към екипа на Хърд, свидетелствайки, че е оценил когнитивните способности на Деп, като е гледал представянето на актьора във филми и интервюта. Въпреки това, когато адвокатът на Деп Уейн Денисън попита дали Спигъл е гледал ролята на Деп в „Чарли и шоколадовата фабрика“, неговият странен отговор не бе разбран от зрителите.

 

 

След като въпросът беше зададен, Спигъл започна да гримасничи с устата си, което накара Деп да се ококори. Той дори се наведе през масата, за да види по-добре какво се случва.

В крайна сметка Спигъл се обърна към съдията и попита дали трябва да отговори, на което тя му каза: „Трябва да отговаряте на въпроси. Да, сър“.

Странният момент беше уловен по време на предаване на живо от процеса и споделен в Twitter.

 

Деп съди бившата си съпруга за клевета за това, че тя твърди, че е била жертва на домашно насилие. Самият публичен процес отхвърли някои бомбени обвинения както срещу Деп, така и срещу Хърд.

 

Бившата приятелка на Деп Кейт Мос също се очаква да даде показания днес, само дни преди процесът да приключи по-късно тази седмица.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини