Вижте звездите за юбилея на кралица Елизабет II 20 май, 2022

Концертният състав за честването на платинения юбилей на кралица Елизабет най-накрая беше разкрит и е пълен с някои от най-големите звезди в Обединеното кралство, САЩ и света. „Присъединете се към този звезден състав за една незабравима нощ, празнувайки някои от най-значимите моменти от седемте десетилетия на управление на кралицата“, обяви кралското семейство в Instagram. Легендарната Даяна Рос ще закрие шоуто.

„Имах честта да се срещам с Кралицата много пъти през живота си, включително когато бях със семейството си“, каза Рос за предстоящото представление. „Нейно величество е и продължава да бъде толкова невероятно вдъхновение за толкова много хора по света и аз бях щастлива да получа покана да пея по такъв важен и исторически повод.“

Три сцени ще бъдат домакин на изпълнения на Queen и Адам Ламбърт, Елтън Джон, Андрю Лойд Уебър, Андреа Бочели, Род Стюарт, Найл Роджърс, Дюран Дюран, Алиша Кийс, Ханс Цимер и много други .

Според People Royals, изяви ще бъдат направени и от сър Дейвид Атънбъро, Ема Радукану, Дейвид Бекъм.

Членовете на кралското семейство ще се съберат през юни за четиридневен уикенд на тържества, за да почетат платинения юбилей на монарха. Принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на важния повод, но няма да седят на балкона на двореца. Дългият уикенд ще завърши със специален парад през центъра на Лондон в неделя, 5 юни.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BBC iPlayer (@bbciplayer)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини