Дуа Липа трогната от феновете на Ливърпул 16 май, 2022

Нещо много вълнуващо за Дуа Липа се случи на финала на английската ФА Къп на стадион Уембли. Певицата публикува видеоклипове на възторжените фенове, които скандираха по една от нейните хитови песни „One Kiss“. Докато червен дим се издигаше във въздуха, феновете празнуваха победата на Ливърпул във финала на ФА Къп срещу Челси.

Един от играчите на отбора, Ибрахима Конате, дори сподели част от песента на Дуа на снимка, на която той целува ФА Къп. "One kiss is all it takes", написа той. Според Empire of the Kop, нов сайт, създаден от група фенове на Ливърпул, любовта им към „One Kiss“ не е започнала тук.

Песента за първи път беше възприета от техните фенове, след като тя я изпълни на церемонията по откриването на финала на Шампионска лига през 2018 г. Според Sporting News, "банер изобразяваше бившия капитан Стивън Джерард да целува трофея от Шампионската лига, придружен от част от текста на песента”. В допълнение, песента също беше изкарала осем седмици на първо място в класациите в Обединеното кралство.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини