Вижте трейлъра на новия Avatar! 10 май, 2022

20th Century Studios пусна първия трейлър на зашеметяващото, осем пъти отлагано продължение на филма на Джеймс Камерън "Аватар: Пътят на водата", което най-накрая излиза по кината в САЩ на 16 декември. В него воинът на'ви Нейтири (Зоуи Салдана) и инвалидът, бивш морски пехотинец, превърнал се в на'ви, Джейк Съли (Сам Уортингтън) сега са горди родители на четири деца на Пандора.

"Знам едно нещо", казва Джейк на Нейтири в превюто. "Където и да отидем, това семейство е нашата крепост“. Следва бърз поглед към 14-годишното осиновено човешко дете на синеоката двойка - Хавиер "Паяка" Сокоро, изигран от Джак Чемпиън.

„Продължението е история за семейството и за това през какво ще минат родителите, за да запазят семейството си и да го предпазят“, каза продуцентът Джон Ландау. 

Действието на голяма част от филма с бюджет 250 млн. долара се развива в океана и около него с клана от живеещи в рифове на'ви, наречен Меткайна, воден от Тоноуари (Клиф Къртис).

Много от членовете на актьорския състав - включително Кейт Уинслет в ролята на Ронал и Сигорни Уийвър в мистериозна роля - бяха обучени да се гмуркат свободно в продължение на повече от шест минути в резервоар с вместимост 900 000 галона в Манхатън Бийч, Калифорния.

 

Трейлърът беше показан пред избрана публика на събитие в Лас Вегас в края на април, а този следобед дебютира официално в каналите за разпространение в интернет. Във видеото има една-единствена реплика - "Където и да отидем, това семейство е нашата крепост". 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини