Ловато говори за музика и сексуалност 10 май, 2022

Деми Ловато пуска слухове за дългоочаквания си осми студиен албум през цялата година. Сега обаче има повече подробности за феновете. В ново интервю за Inked Magazine изпълнителката разкри някои актуализации за това как ще звучи албумът и няколко лирични теми, съсредоточени около реакцията на хората към нейната полова идентичност.

Докато Ловато подчерта, че „моята полова идентичност няма нищо общо с музиката ми или посоката, която поемам“, тя отбеляза, че е „горда, че не е бинарна" и говори малко за приемането от другите в текстовете на новите си песни.

Талантливата певица публично се обяви за пансексуална и небинарна през пролетта на 2021 г. Миналия месец наблюдателните фенове забелязаха, че Ловато актуализира биографията си в социалните мрежи, променяйки местоименията си на „те/на тях/тя/на нея”. Певицата мина на местоименията те/им от миналата година.

Ловато разкри и някои подробности за това как ще звучи албумът в интервюто. „Това определено не е R&B или соул“, каза тя пред Inked. "Бих казала, че е повече рок." Нейните фенове, известни като Lovatics, нарекоха предстоящата музикална ера „Rockvato“ и следят внимателно всички намеци или откъси от песни, които Lovato публикува на случаен принцип в Instagram.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини