The Weeknd има ядове с бъдещия си сериал по HBO 27 април, 2022

The Weeknd е зает човек в днешно време. След като пусна албума си Dawn FM по-рано тази година и замени Кание Уест в Coachella, Абел може да се наложи да измести фокуса си върху предстоящия сериал на HBO, който явно е пред сериозна промяна. Сериалът на The Weeknd The Idol, създаден съвместно от Абел Тесфайе, Сам Левинсън от Euphoria и Реза Фахим, ще се насочи в "нова творческа посока", което очевидно е причинило известна дисфункция, тъй като шоуто вече е в снимки.

„Творческият екип на The Idol’s продължава да изгражда, усъвършенства и развива визията си за шоуто и те се придържат към нова творческа посока“, казаха от HBO пред Variety. „Продукцията ще коригира съответно актьорския състав и екипа, за да обслужва най-добре този нов подход. Очакваме скоро да споделим повече информация.”

HBO поръча сериала от шест епизода в края на миналата година след съобщения, че певецът работи по проекта. The Idol проследява живота на изгряващ певец, който в крайна сметка се влюбва в лидер на таен култ. Съобщава се, че смесица от холивудски ветерани и изгряващи звезди са подписали да участват в сериала. Лили Роуз-Деп, Трой Сиван, Сузана Сон и Стив Зисис са в главните роли.

Поне един човек вече е напуснал проекта. Актрисата и режисьор Ейми Сеймец, която беше обявена за режисьор на сериала миналата година, официално отпадна от The Idol след съобщението на HBO. Сеймец вече е участвала в няколко епизода. Очаква се Левинсън да поеме ролята си на режисьор. Съобщава се също, че екипът ще има за цел да презаснема епизодите, за да се приспособи към новите актуализации.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини