Megan Thee Stallion: Бях много уплашена 25 април, 2022

Megan Thee Stallion разказа за стрелбата срещу нея в първото си телевизионно интервю във връзка със случая, в който е замесен колегата ѝ Tory Lanez. По думите ѝ тя си е помислила, че той може да стреля и да я убие.

Носителката на "Грами" беше простреляна в краката от Lanez през юли 2020 г. след парти в дома на Kylie Jenner в Холивуд Хилс. Тя претърпя операция заради раните си. Рапърката посочи рапъра за извършител в Instagram Live през август същата година.

“Бях наистина уплашена, защото досега никога не са стреляли по мен", казва тя през сълзи в ексклузивно интервю с Gayle King от “CBS Mornings”.

Въпреки че и двамата многократно са говорили за случая в социалните мрежи, както и в свои песни, това е първият път, когато Stallion ще обясни подробно пред камера какво се случило през онази нощ.

“Спорихме, защото аз бях готова да си тръгвам, а останалите не искаха", разказва тя и описва караницата като нещо съвсем нормално като между приятели, "Не биваше да става толкова откачено".

“И аз слязох от колата и всичко се случи толкова бързо. Всичко, което чувах беше този мъж, който крещеше", обяснява тя и продължава, че Lanez ѝ казал "Танцувай, кучко" преди да започне да стреля по нея.

“И започна да стреля. И аз си казах "Боже мой". Той стреля няколко пъти. И аз бях толкова уплашена. Не знаех дали ще уцели нещо, което е, нали разбирате, много важно. Не знаех дали може да стреля и да ме убие", казва тя.

На Lanez, с истинско име Daystar Shemuel Shua Peterson, бяха повдигнати множество обвинения във връзка с носенето на оръжие и стрелбата. Ако бъде признат за виновен, той може да получи максимална присъда от 22 години и осем месеца затвор, съобщи по-рано Variety.

Рапърът отрече твърденията на Stallion и пледира невинен през ноември 2020 г.

По-рано този месец Tory Lanez беше задържан за нарушаване на условията в ограничителната заповед срещу него, в която се казва че няма право да доближава рапърката, нито да комуникира с нея по какъвто и да е начин. Именно последното той е нарушил, като е писал за нея в социалните мрежи. Рапърът беше пуснат от ареста, след като плати гаранция.

Миналата година, по време на предварителното изслушване по случая, един от детективите свидетелства, че според показанията на Stallion, Lanez ѝ предложил пари и я умолявал да си мълчи за стрелбата, защото бил в пробация.

Следващото съдебно заседание по делото е през септември.

Stallion издаде миналата седмица новата си песен “Plan B” и се предполага, че отново засяга стрелбата срещу нея.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини