Крис Браун отново има главоболия с жени 19 април, 2022

В миналото Крис Браун се е занимавал с редица нарушители в дома си в долината Сан Фернандо, но очевидно продължава да има подобни проблеми. Сега обаче има един, който отказва да се спре.

Според доклад на TMZ, охраната на певеца трябвало да се обади в полицейското управление на Лос Анджелис преди две седмици, за да докладва за жена, която е шпионирала резиденцията му. Жената обаче изчезнала, когато полицията пристигнала до имота. След това, седмица по-късно, екипът на Браун трябвало да се свърже отново с полицията в Лос Анджелис, след като жената се върнала и се скарала с охраната.

Съобщава се, че жената е била забелязана до портата на улицата, където живее Браун, най-малко 10 пъти. Полицията не успяла да я арестува, тъй като не е извършено истинско престъпление, но те документирали посещението в доклад за инцидента.

Това е само един от хората, който е, предизвиквал сцени в дома на певеца през последната година. Миналия септември полицията беше извикана в дома на Браун, след като мъж на мотор плю по охраната му. Преди този случай жена се обадила на ченгетата, след като той уж я ударил по главата.

Браун не е направил много, за да запази домашния си адрес в тайна от обществеността. Миналата година той беше домакин на огромно парти за рожден ден в имението си по време на пандемията, което привлече стотици хора с 300-500 коли, паркирани около дома. Той също така беше домакин на голяма разпродажба на двора в имота си през 2019 г.

Крис Браун е обвиняван два пъти в изнасилване, но е оправдаван, а във времето, когато бяха гаджета с Риана, й беше разбил устата с тупаник, защото тя го ритала с токчета докато шофира.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BREEZY (@chrisbrownofficial)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини

Gucci Mane, се завърна с нов сингъл преди 1 час

„Каритас България“ стартира поредното издание на кампанията „Защото СМЕ ХОРА!“ преди 2 часа

Дженифър Лоурънс за "пластичната операция": Остарях и бузите ми станаха по-малки. Благодаря, че го споменахте преди 5 часа

Джейкъб Елорди и Джена Ортега биха били идеални за "Здрач" според режисьорката преди 6 часа

David Guetta се завръща с нов сингъл преди 25 часа

Филмът на Ридли Скот "Наполеон" поведе в българския боксофис преди 28 часа

Jennifer Lopez съобщи подробности за новия си албум и придружаващ го филм преди 31 часа

Спонсорирана статия: Мъжки ботуши за студените месеци: 3 съвета преди покупка преди 44 часа

Снимките на филма "Венъм 3" започнаха отново преди 48 часа

"Игрите на глада" се задържа на върха на северноамериканския боксофис преди 48 часа

"Ченгето от Бевърли Хилс“ се завръща преди 48 часа

Къде можем да разгърнем по-пълно творческия си потенциал - в малка фирма или в голяма корпорация? преди 2 дни