Крис Браун отново има главоболия с жени 19 април, 2022

В миналото Крис Браун се е занимавал с редица нарушители в дома си в долината Сан Фернандо, но очевидно продължава да има подобни проблеми. Сега обаче има един, който отказва да се спре.

Според доклад на TMZ, охраната на певеца трябвало да се обади в полицейското управление на Лос Анджелис преди две седмици, за да докладва за жена, която е шпионирала резиденцията му. Жената обаче изчезнала, когато полицията пристигнала до имота. След това, седмица по-късно, екипът на Браун трябвало да се свърже отново с полицията в Лос Анджелис, след като жената се върнала и се скарала с охраната.

Съобщава се, че жената е била забелязана до портата на улицата, където живее Браун, най-малко 10 пъти. Полицията не успяла да я арестува, тъй като не е извършено истинско престъпление, но те документирали посещението в доклад за инцидента.

Това е само един от хората, който е, предизвиквал сцени в дома на певеца през последната година. Миналия септември полицията беше извикана в дома на Браун, след като мъж на мотор плю по охраната му. Преди този случай жена се обадила на ченгетата, след като той уж я ударил по главата.

Браун не е направил много, за да запази домашния си адрес в тайна от обществеността. Миналата година той беше домакин на огромно парти за рожден ден в имението си по време на пандемията, което привлече стотици хора с 300-500 коли, паркирани около дома. Той също така беше домакин на голяма разпродажба на двора в имота си през 2019 г.

Крис Браун е обвиняван два пъти в изнасилване, но е оправдаван, а във времето, когато бяха гаджета с Риана, й беше разбил устата с тупаник, защото тя го ритала с токчета докато шофира.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BREEZY (@chrisbrownofficial)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини