Участник разплака Кейти Пери на American Idol 19 април, 2022

В последния епизод на American Idol участник на име Кристиан Гуардино излезе на сцената, за да изпълни класиката на Джон Ленън „Imagine“ и това разплака съдията Кейти Пери.

Гуардино представи зашеметяващо изпълнение на песента, а Пери беше показана да изтрива сълзи от очите си по време на изпълнението. След това Люк Брайън се пошегува: „ Кейти, колко етапа на плач има? Защото е преминала през всички съгласни на плача. По-късно той каза на състезателя: „Ти току-що уби това изпълнение. Не чух нищо освен съвършенство.” 

Лайнъл Ричи и Пери също нямаха нищо друго освен похвали за представянето на Гуардино. „Като чуе човек какво си преодолял и планините, които си изкачил, и планините на благодарността, които имаш, и след това пееш „Imagine“, която е песен е променяща света… ти си на тази планета, за да направиш нещо супер мощно и го правиш точно сега и в тази зала. Бог да те благослови“, каза Пери.

Участникът в American Idol Кристиан Гуардино е бил сляп като дете. Като тийнейджър му е направена операция, която възвръща част от зрението му.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини