Страхотно начало на турнето на Родриго 06 април, 2022

Оливия Родриго има два сингъла номер едно, три пъти платинен дебютен албум и от неделя три лъскави нови награди Грами. Сега, тя стартира първото си турне. Това е типът на артистичния ритуал, който би бил огромна сделка, ако Родриго не беше преживялa милион други още по-големи и по-редки етапи в кариерата си в годината, в която доминира в света на музиката. И все пак Sour Tour е също огромно постижение.

Започвайки в Theatre of the Clouds в Портланд, няколко хиляди фенове (предимно момичета, предимно под 21-годишна възраст — като самата мис Родриго), бяха облечени, за да впечатлят за голяма нощ. След началото на сета на Грейси Ейбрамс, плейлист с караоке класики, песента, избрана да сигнализира за предстоящото идване на Родриго и нейната група на сцената, беше „Olivia“ на One Direction, разбира се, която мина три пъти поради някои закъснения зад кулисите.

Когато пурпурната завеса се повдигна, се появи момичешката група на Родриго. Квинтет, който помогна за по-доброто презентиране на всяка една от песните.

19-годишната избра да не завърши концерта с „Drivers License“, като вместо това избра да я изпее в началото. След като каза: „По дяволите! Боже мой!" докато беше на път към пианото, поразена от самото съществуване на първото си истинско турне, Родриго се гмурна в силовата балада, която я направи известна. Това беше добра почивка и за нея: тя наистина нямаше нужда да пее много, тъй като публиката се занимаваше с тази част вместо нея.

Когато групата се завърна, гигантската диско топка, която висеше над тях, засия ярко за шумно изпълнение на „Happier“. Родриго направи бърза промяна преди втората половина на шоуто, като се завърна с бляскава, бебешко синя мини рокля. Докато завършваше последната си песен (и втория сингъл номер едно), тя се сбогува и напусна сцената.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини