Кортни Кардашиян и Травис Баркър с фейк сватба 06 април, 2022

Кортни Кардашиян и Травис Баркър с фейк сватба. Източник казва на TMZ, че двойката се оженила на церемония в Лас Вегас часове след като барабанистът на blink-182 се представи на наградите Грами, но сватбата не е била правно обвързваща.

Според източника, двойката се оженила в параклис в Лас Вегас около 1:30 часа сутринта в понеделник. Те дори имали имитатор на Елвис като служител в “гражданското”.

Според Page Six двойката все още не е законно женена и вместо това е провела церемонията за забавление. Първоначалните доклади твърдят, че двойката има свидетелство за брак, което обикновено се изисква за параклиса, но по-късно източници разкриха, че не са получили сертификат.

На мястото не било позволено да се правят снимки на церемонията. Вместо това Кардашиян и Баркър довели свой собствен фотограф. От вторник сутринта те не са споделили снимки от церемонията си в Лас Вегас.

Въпреки че двойката са приятели от години, те бяха романтично свързани за първи път в началото на 2021 г., като тяхната бурна нощ кулминира с романтично предложение на плажа през октомври 2021 г.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини