Doja Cat изтрещя 26 март, 2022

Doja Cat каза, че приключва с музиката.  Тя си изля душата в Twitter.

„Това не е за мен, приключвам“, написа певицата в Twitter. "Изчезвам и не ми пука, нямам нужда повече да вярвате в мен. Музиката е мъртва, а аз съм ужасно глупава, че си мислех, че съм създадена за това. Това е ужасен кошмар."

Нейните туитове идват, след като фенове от Парагвай твърдят, че Doja Cat не е отдала достатъчно внимание на страната.

"Нито една снимка в Парагвай, нито един туит, нито една история в Instagram!!!!" Пише фенката Софи Запатини. 26-годишната певица отговори на няколко туита, които след това бяха изтрити, казвайки: „Не съжалявам“ и „Продължих напред, просто ще оставя всички да се ядосват“. Тя добави: "Няма да се снимам отново с никой друг след това турне."

Doja Cat, която ще се изяви за втора поредна вечер в Lollapalooza в Бразилия в петък, също промени името си в Twitter на „Аз се отказах“.

Малко преди цялата тази сага тя сподели екранна снимка на своя хороскоп Везни от 23 март в историята си в Instagram. „Неочакваното противопоставяне ще дойде при вас на вълни. Защитите ви вече са отслабени от кулминационния момент, в който се намирате в кариерата си. Последното нещо, от което се нуждаете, е допълнителна агресия от другите. За съжаление, вие ще я получите – така че бъдете готови, “, гласеше нейният хороскоп.

Сериозна ли е Doja Cat за нещата, които казва? Само времето ще покаже.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини