Шер предоставя дома си на украински семейства 19 март, 2022

Все повече известни хора от киното и музикалния бранш се включват в дарителски акции за подпомагане на организации в усилията им да помогнат на Украйна и нейните бежанци.

Известният режисьор Стивън Спилбърг и съпругата му, актрисата Кейт Капшоу, дариха 1 милион долара на благотворителни организации, работещи по хуманитарната криза от войната в Украйна. Парите ще бъдат разделени между Полския Червен кръст, Полската хуманитарна акция, Световната централна кухня, Асоциацията за помощ на еврейските имигранти и Фонда за спешна помощ. Спилбърг и Капшоу ги даряват чрез своята фондация „Hearthland“, която стартира през 2020 г.

WME отмени годишното си парти за „Оскар“ миналата седмица и вместо това ще внесе 1 милион долара за УНИЦЕФ.

IATSE обяви дарение от 25 000 долара тази седмица, а Рийд Хейстингс от Netflix и Paramount Global също обявиха по 1 милион долара.

Американската певица и актриса Шер съобщи, че е готова да приюти украински граждани в дома си. Изпълнителката публикува съобщението в Туитър:

Шер от дълги години участва в различни благотворителни каузи. Усилията й са насочени към инициативи за борба с бедността, подкрепа на ветерани и уязвими деца.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини