BRITNEY SPEARS ПРОДЪЛЖАВА БИТКАТА СИ 09 март, 2022

Britney Spears обеща да продължи борбата си за справедливост. Тя каза, че хората отговорни за попечителството ѝ лесно са се разминали.

Звездата се освободи от попечитеството си миналата година и вече открито говори за начина, по който семейството ѝ се е отнасяло с нея.

Във вече изтрит пост в Instagram, тя пише следното "На всички им се размина!!! Ако някога сте били шокирани за 4 месеца ... ако са заплашвали живота ви...трябва също да сте разстроени...Приключих с това...Искам справедливост и няма да спра, докато не се направи нещо с тези, които ме нараниха...и ДА, аз бях наранена!!!! Това е съобщение към всички, чиито живот е бил под заплаха.... Не сте САМИ!!!!".

Spears също твърди, че е била накарана да работи по 7 дни седмично. "Не бях нищо повече от марионетка за семейството ми, а в същото време според публиката ми аз просто излизах на сцената и правех това, което ми кажат...но беше по-лошо от това, защото хората които обичам приемаха и одобряваха това...Видяното е измама".

Миналия месец, певицата заплаши, че ще съди бившите си мениджъри, след като сподели, че двама служители на мениджърската компания, са се опитвали да я убият. Компанията отрече обвиненията, като казаха, че те са "пълна лъжа, а също така са много обидни, вредни и неприемливи".

Britney смята да издаде и биографична книга, в която да разкрие детайли около кариерата и семейството ѝ.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини