Дженифър Лорънс е родила първото си дете 25 Февруари, 2022

Записи показват, че Дженифър Лоурънс е родила първото си дете в Лос Анджелис, въпреки че не е ясно кой ден точно, съобщава TMZ. 31-годишната Лорънс не е обявила публично раждането или потвърдила пола на бебето си към момента.

Лорънс потвърди през септември, че очаква първото си дете от съпруга си Кук Марони, на 37 г. Звездата от "Игрите на глада" и директорът на художествената галерия са заедно от юни 2018 г. и бяха сгодени по-малко от година по-късно - през февруари 2019 г.

Много фенове може да искат да научат повече подробности, докато Лорънс прави първи стъпки в майчинството, но преди това тя обясни, че не планира да споделя много информация с обществеността. „Ако бях на вечеря и някой ми каза: „О, Боже, чакаш бебе“, аз няма да кажа „Боже, не мога да говоря за това. Махни се от мен, психо!“ Но всеки инстинкт в тялото ми иска да защити личното ми пространство доколкото е възможно“, каза Лорънс пред Vanity Fair през ноември. Тя очевидно планира да предпази детето си от очите на обществеността и каза пред изданието по това време, че е „благодарна и развълнувана“ да стане майка.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини