Нанди Бушел иска да работи с Били Айлиш 03 януари, 2022

Нанди Бушел иска да работи с Били Айлиш. 11-годишната барабанистка - която имаше запомнящ се  двубой с Дейв Грол от Foo Fighters - разкри, че желанието й за 2022 г. е да работи с 20-годишната Айлиш.

Тя написа в Instagram: „Моето новогодишно послание към всички вас е: „Продължавайте да опитвате! Никога не се отказвайте! Аз искам джем с @billieeilish и един ден да бъда #премиер на #Великобритания. Очаквам с нетърпение да напиша още песни, да работя с колкото се може повече хора и да се забавлявам много през 2022 г.! Имах толкова много невероятно преживяване тази година! Благодаря на всички, които я направиха толкова специална! БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ, които ме подкрепиха! Всички вие сте НЕВЕРОЯТНИ!!!“

Нанди наскоро сподели кавър на „Happier Than Ever“ на Billie, включващ впечатляващо соло на барабани. Междувременно Били наскоро призна, че е "плачела всеки ден" в продължение на седмица, преди да бъде домакин на "Saturday Night Live" през декември.

Тя призна: „Подготовката за „SNL“ беше луда, пичове. Беше буквално извънземно. Плаках всеки ден от седмицата. Без шега“, обяснявайки как тя обича да играе, но „това не е моят свят“.

 

Тя каза на Хауърд Стърн от SiriusXM: „Тялото ми просто реагира. Бях разтревожена и нервна… само защото това не е моят свят и бях толкова вцепенена“.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини