6 основни песни за партито за Хелоуин  31 октомври, 2021

Днес в някои части на света отбелязват празника на Вси Светии или Хелоуин. В България той стана популярен през последните години, защото носи свой собствен чар и забавление заради маскирането и тематичните партита. Най-много на този ден се радват децата. 

И все пак, ако сте решили да си организирате парти за Хелоуин, музикалният плейлист задължително трябва да включва тези 6 песни.

Michael Jackson - Thriller

Вечната класика на Краля на поп музиката се е превърнала в нещо като химн на този ден. А видеото към нея и до днес остава източник на вдъхновение за страховити костюми и притеснителни танцови движения.  

Rihanna - Disturbia

Rihanna предупреди, че е добро момиче, което е станало лошо, с третия си албум “Good Girl Gone Bad”. Всъщност се оказа, че е имала предвид направо “демонично”, поне ако съдим по видеото към “Disturbia”, нейният сингъл от 2008 г. Да се насладим на нейната версия на “Зловеща семейна история”.

allSTARS - Things Go Bump In The Night

Не чак толкова позната, но все пак много подходяща, песента на аllSTARS беше включена през 2002 г. в игралния филм за Скуби Ду - страхливото анимационно куче, което разследва мистериозни престъпления със своите човешки приятели. 

The Weeknd - In Your Eyes

Ако някой може да създаде атмосфера за Хелоуин, това определено е музиката на канадския изпълнител. А наследникът на “Blinding Lights”, макар и да носи приятното звучене на диско музиката, идва с кървава визуализация, вдъхновена от филми като “Петък 13-и” и “Тексаско клане”. Това обяснява и ограничението във възрастта за гледане. Не е препоръчително за хора със слаби сърца.

Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back)

Един от най-популярните за Хелоуин хитове от съвременната поп музика. Всеки от членовете на групата е маскиран като известно чудовище. 

Ava Max - Sweet But Psycho

Нов прочит на версията за откачената бивша приятелка, а отмъщението е сервирано с един от актуалните хитове от миналата година, който всеки може да запее с чувство. 

Ed Sheeran - Bad Habits

Трудно можем да възприемем рижавия британски изпълнител като страшен. Същото се отнася и за музиката му, но все пак се е постарал с костюма на вампир във видеото към първия си сингъл след паузата в кариерата си. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини