Griff разкрива чисто новия сингъл ‘One Night’ 27 август, 2021

Това е първия нов материал от носителката на награда Brit след ‘One Foot In Front Of The Other’, който попадна на #4 в официалната британска класация по-рано тази година (първия жена артист в топ 5 с микстейп) и включва неуморимия трак ‘Black Hole’ (който се превърна в първия топ 20 сингъл на Griff).

Единствената по рода си певица, автор на песни, продуцент и моден дизайнер изнесе първите си някога концерти на живо на фестивала Latitude това лято и бе поканена да изпълнява на събитието на Olympic Homecoming за Team GB на SSE Arena (облечена в емблематичната жилетка на Tom Daley).

Присъединена като най-новия участник в кампанията Youtube On The Risе, британското и европейско турне на Griff по-късно тази година включва актуализирана дата в Shepherd’s Bush Empire, която веднага се разпродаде напълно. 

Специално създаден химн от местна супер звезда, One Night’ показва как Griff освобождава дългогодишна любов към Whitney Houston с електронно R&B, напомнящо на The Weeknd в най-големите моменти досега на 20-годишната певица.

Отново, текста в ‘One Night’ показва разрушителната й дарба в разказването на истории: тук имаме уверен, но и дълбоко загрижен хит за уязвимост, ужасеност и страховете на сърцето на нейното поколение. 

“One Night’ е за чувството сякаш винаги носиш тази тъмнина или товар‘, казва Griff. „Мисля, че през деня можем да се разсеем, защото сме сред хора и сме заети, но този момент между лягането в леглото и заспиването - има достатъчно тишина този товар да стане по-тежък. Тази песен особено е за опита да разбереш защо не можеш да се отърсиш, а припевът стига до тази пределна точка на отчаяно желание на поне една нощ уединение“.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини