Радио Витоша

webcam

Новини

10% от британските мъже са си плащали за секс

10% от британските мъже са си плащали за секс

Дата: 04.11.2019 Авторите му от университета на Бристол са установили, че десет на сто от британските мъже са прибягвали до платени секс услуги.
Image
Снимка: Pixabay

Жените често любопитстват за предишните връзки на партньорите си. Голяма част от мъжете отговарят, че миналите завоевания не са от значение.

Възприятията обаче често се променят, когато представител на силния пол признае, че на даден етап от живота си е плащал за услугите на секс труженички, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на проучване, направено във Великобритания.

Авторите му от университета на Бристол са установили, че десет на сто от британските мъже са прибягвали до платени секс услуги. Обикновено ползвателите на платена любов са бели представители на силния пол от средната класа, заемащи високопоставени длъжности.

И докато секс услугите не се рекламират открито, се наблюдава увеличение с 11 процента в търсенето им в сравнение с едва два процента през 1990 г.

Основните причини, поради които мъжете прибягват до платена любов, са самотата, липсата на време за връзка и липсата на секс в брака.

Коментари

Vitosha Drive с Ева
17:00 - 20:00