Радио Витоша

webcam

Игри

Спечели с „Бързи и яростни 9“

Спечели с „Бързи и яростни 9“

Дата: 13.06.2021 Филмът обещава най-мащабното и експлозивно приключение до момента
Image

Готови ли сте за киносъбитието на лятото?

„Бързи и яростни“ се завръщат, за да взривят киноекраните, а радио Витоша ти дава шанс да играеш за страхотни награди.


Чуеш ли „Бързи и яростни“ се завръщат в ефира на радио Витоша, се обади на 9701000 и участвай за спечелването на голямата награда - „полет с жирокоптер“ или „дрифт такси“, осигурена от Sky Vision, или оригинални награди от филма!

Период на играта: 14.06.2021 г. - 25.06.2021 г;

 

Награди:

1 бр. тениска печели Елена Т.;
1 бр. безжично зарядно печели Яни С.;
1 бр. раница печели Лъчезар П.;
1 бр. суичър печели Николинка Г.;
1 бр. голяма награда: предоставяне на избор на печелившия за „полет с жирокоптер” или „дрифт такси – аз се возя” печели Атанас В. ;

 

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на Бързи и яростни 9 се превърна в най-успешния в историята, доказвайки че глобалното семейство на Бързи и яростни е по-сплотено и силно отвсякога. Вчера дебютира нов експлозивен трейлър, който затвърждава Бързи и яростни 9 като киносъбитие, което не бива да се пропуска на голям екран, и дава заявка за най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента. В новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина.
Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си. А когато миналото на Дом го застига с пълна сила, той трябва да се изправи срещу собствената си кръв – защото не всички роднини са семейство. За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим.

Гледайте Бързи и яростни 9 от 18 юни в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

 Политика за поверителност може да видите тук.

Пълните правила на играта може да видите тук.

 

 

Пълните правила на играта можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!

Коментари