Радио Витоша

webcam

Игри

Слушай радио Витоша и спечели награди от NOKIA

Слушай радио Витоша и спечели награди от NOKIA

Дата: 17.06.2019 Смартфони Nokia, все по - добри с времето
Image

Наградата смартфон Nokiа 4.2 спечели Десислава Маринова от Варна.

 

Период на играта: 17 до 28 юни 2019 г.

Представи си, че има смартфон, който с времето не остарявa... и не се налага да си купуваш нов всякака година.
Винаги получава най-новите функции, а батерията му се адаптира спрямо нуждите ти.


Възможно ли е да има телефон, който става все по-добър с времето…. и задължително ли е новото да е по-добро?

Обади се на 9 70 1000 всеки делничен ден от 8 до 13 часа, сподели ни какъв трябва да бъде съвършеният телефон за теб и харесайте фейсбук страницата на Nokia


Всеки ден един от слушател може да спечели Nokiа зарядно за автомобил, а на 28 юни ще изтеглим голямата награда - чисто нов смартфон Nokiа 4.2, с последна версия Android, изкуствен интелект и гарантирани иновации от Google...


А  ще можеш да избереш и цвят, за да бъде точно за теб!

 

Oбщите правила на игрите в радио Витоша можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук !

 

ИСКАТЕ ЛИ СМАРТФОН, КОЙТО ДА СТАВА ВСЕ ПО-ДОБЪР С ВРЕМЕТО?

 

В днешно време всички ние имаме смартфон, смартфони...

Които обаче почти винаги започват да остаряват веднага, щом ги включим за пръв път

и не се подобряват с времето

А напротив

Стават все по-бавни, с недостатъчно дълъг живот, скъпоструващи ни и без обхват

Можем ли да си представим , че има телефони които обратно на очакванията стават все по-добри от момента, в който сме ги придобили?

 

Със смартфоните Nokia избирате технология, която се развива и надгражда във времето. Всеки смартфон Nokia получава 2 години обновяване на операционната система, което гарантира на потребителя достъп до най-новите софтуерни функции и на практика означава, че с времето телефонът ще се подобрява. Ние сме единственият производител на пазара, гарантиращ актуализации на операционната система за две години от датата на производство на модела за всички наши устройства, без значение от ценовия сегмент.

 

Малко модели са с последната версия на Android

От 2017, само 21.5% от Android устройствата работят под Android 8 Oreo, която се счита за втората най-използвана версия.

В момента, по-малко от 0.1% от Android устройствата работят с Android 9 Pie.

Потребителите се сблъскват с много проблеми при Android телефоните с течение на времето, тъй като не са в състояние да получат ъпдейти на операционната система. А това води до липса на достатъчно място за съхранение, драстично по-малък живот на батерията и ниска производителност. В крайна сметка хората подменят телефоните си по-често, отколкото искат.

 

А при 2,71 млрд. души по света, които притежават смартфон, има смисъл да се създават устройства, които „живеят” по-дълго, намалявайки технологичните отпадъци, но все пак предоставящи на хората възможност да се наслаждават на най-новите и най-добрите софтуерни функции.

 

Помните ли Nokia 5 и Nokia 6, които пуснахме с Android 7 Nougat през 2017 г.? Тези устройства в момента вече работят с Android 9 Pie! За сравнение - много други телефони от същия бюджетен ценови сегмент, чието производство стартира през същата година, не получиха актуализация към по-нова версия на Android и са вече морално остарели.

 

Най-новите ни модели

Nokia 4.2

Смартфонът е проектиран с последните иновации в света на смартфоните на наистина достъпна цена. Дизайн от класа, изваяно стъкло и дисплей със селфи камера, която е вградена в екрана с ноч , това са само част от впечатляващите акценти. Това далеч не е всичко. Смартфонът предлага и вградена двойна камера, биометрично отключване с лицево разпознаване и най-новото поколение чипсет Qualcomm® Snapdragon ™, всичките захранвани от последния Android ™ 9 Pie. .

 

Nokia 3.2

Този смарфон е на още по-достъпна цена и впечатлява с 6.26” HD+ дисплей със съотношение 19:9, мощна 4000mAh батерия и Qualcomm® Snapdragon™ 429 процесор, проектиран да работи с по-малко консумация на енергия. По-плавни игри, гледане на видео за по-дълго време, с 50% по-бърза визуализация на графиката и 25% икономия на енергия.

 

И двата модела разполагат с функции, захранвани от изкуствен интелект. Адаптивната батерия се учи как използвате своите любими приложения и им дава предимство пред тези, които не използвате толкова често, и така увеличава живота на батерията.

Адаптивна яркост се учи и автоматично регулира яркостта спрямо вашите предпочитания. С Google Photos разполагате с неограничено безплатно пространство за снимки, а с Google Lense можете да търсите информация директно по заснето изображение. Google Play Protect сканира над 50 милиарда приложения всеки ден, за да защити телефона ви от зловреден софтуер. Това класира всички смартфони Nokia след най-защитените на пазара.

 

От Финландия с любов.

Нашата история започва във Финландия, където телефоните Nokia се проектират със стил и издръжливост, които устояват на изпитанията на времето – също както и нашата версия на Android.

Няма ненужни неща. Няма допълнително инсталирани приложения. Само чисто изживяване, което винаги е сигурно и се подобрява с времето – и това важи за всеки смартфон Nokia , който предлагаме.

Защото вярваме, че и смартфоните, също както и живота,

трябва да стават все по-добри...

Пълните правила на играта можете да видите тук, а правилата за обработка на личните данни - тук!


Играта вече не е активна.

Коментари