The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай

Радио Витоша

webcam

Игри

Сердика Център - Пролетта започва тук!

Сердика Център - Пролетта започва тук!

Дата: 14.04.2017 “Сердика Център” и радио “Витоша” те предизвикват да се включиш в забавна игра с награди
Image

Имаме удоволсвието да обявим имената на спечелилите от играта:

Ангелина Захариева Захариева - ваучер 100 лв.
Росица Пенчева Пенчева - ваучер 200 лв.
Светла Савова Райкова -Митова - ваучер 300 лв.
 

Период на  играта: от 14 април до 5 май 2017

 

С настъпването на пролетта, за поредна година "Сердика Център" ще зарадва своите клиенти с уникални цветни градини и фигури от свежи цветя. Всички посетители на търговския център, докато пазаруват за пролетния си гардероб, ще могат да се насладят на цветните шедьоври.

За да бъде удоволствието пълно, "Сердика Център" и радио "Витоша" те предизвикват да се включиш в забавна игра с награди. Посети търговския център от 14 април до 5 май и докато пазаруваш, си направи едно страхотно селфи сред цветята. Изпрати ни го през формата за участие в играта и ще участваш в жребия за големите награди. На 5 май, в предаването "Vitosha Drive" ще изтеглим трима от участвалите, които ще спечелят ваучери за пазаруване на стойност 300, 200 и 100 лева, осигурени от "Сердика Център".

 

Правила на играта:

1. Организатор:

1.1. Играта Пролетни градини(по нататък наричана "Играта"), се организира и провежда от Serdika Center.

1.2. Участниците в Играта са длъжни да спазват условията на официалните правила.

1.3. Организаторът си запазва правото да модифицира или променя правилата, но не преди публичното оповестяване на промените по начина, по който правилата са били първоначално оповестени.

1.4. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира от Играта участници, които по негова преценка нарушават официалните правила на Играта или не отговарят на условията за участие в Играта.

1.5. Официалните правила са достъпни безплатно за всеки заинтересован в периода на Играта (14.04 - 5.05.2017) - на сайта на Serdika Center и радио Витоша.

2. Период и територия на провеждане на Играта:

2.1. Играта стартира на 14 април 2017 и продължава до 5 май 2017. и се провежда на платформата на радио Витоша, и всичките социални канали на медията, както и в социалните канали на Serdika Center.

2.2 Победителят ще бъде обявен в предаването Vitosha Drive, излъчвано по радио Витоша на 5.05.2017.

2.3. В случай, че Организаторът реши да съкрати или удължи срока на кампанията, това ще бъде оповестено публично в сайта на Serdika Center, както и в социалните канали.

2.4. След приключване на Играта, Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че Играта все още продължава.

3. Условия на играта:

За срока на кампанията(14-ти април – 5-ми май) всеки желаещ да участва трябва да направи снимка/селфи на/с инсталацията Пролетни градини, намираща се на ниво -1 в Serdika Center и да го изпрати на платформата на радио Vitosha.

3.1. Право на участие в събитието имат всички физически лица на възраст над 18 г. (осемнадесет) години, лица под 18 години с официално подписано пълномощно от настойник, с изключение на служителите на Организатора, както и всички трети лица, заети с дейности, свързани с реализацията, осигуряването или администрирането на Услугите и членове на техните семейства /включително, но не само ЕЦЕ Проектмениджмънт България ЕООД, и ДДБ София ООД, както и членове на техните семействана на Сердика Център София.

3.2. Всеки един участник има право да участва повече от веднъж, за срока на играта.

4. Победителят ще бъде обявен на 5.05.2017 в предаването Vitosha Drive, излъчвано по радио Витоша. Печелившите ще бъдат публикувани и в сайта на медията, социалните канали, какво и в сайта и социалните канали на Организатора.

4.1. Победителят ще бъде избран на случаен принцип. Ако участник, който спечели наградата не си я потърси в 30 дневен срок след обявяването му, ще бъде анулиран и ще бъде изтеглен нов на негово място. Принципът на случаен избор се запазва.

5. Награди:

5.1. Наградата е три ваучера, на стойност 300 лева, 200 лева и 100 лева, предоставени от Serdika Center.

5.2. Победитeлят ще получи наградата си в Централен мениджмънт в Serdika Center, само срещу удостоверяване на валиден личен документ.

5.3. Наградата не може да бъде заменяна за паричната й равностойност.

6. Лични данни: Участниците в Играта потвърждават безусловното съгласие личните им данни да могат да бъдат публично разкрити и да бъдат използвани от Организатора с рекламна цел, неограничено и чрез използването им по какъвто и да е начин за промотиране. Организаторът има право да публикува публично имената на участниците, спечелили награда в играта. Участниците имат право по всяко едно време да оттеглят съгласието си за използване на личните им данни или за получаване на всякаква кореспонденция чрез искане, направено в писмена форма и изпратено на адреса на Организатора.

Участвай в играта
Изпрати *Всички полета са задължителни!

Коментари